Kuhinje Rustika Masiva
Facebook Instagram
Obiščite našo spletno trgovino 
www.dddesign.si

Etcetera

Dodatki za vašo kuhinjo

Delovne površine

Materiali

Izbrani materiali bodo neposredno vplivali na splošno kakovost vaše kuhinje in raven razkošja. Obstaja več materialov, ki se običajno uporabljajo za kuhinjske pulte.

Naravni kamen

Najbolj priljubljeni vrsti naravnega kamna sta granit in marmor. Kuhinjski pulti bodo v tem izboru videti čudovito in prestižno.

Tehnični kamen

Tako kot mnogi naravni kamni je takšen tudi kremen. Ta izbor vam omogoča praktično neomejeno število barv, katere lahko uporabite kot navdih za svojo sanjsko kuhinjo.

Naravni les

Potem, ko so ga zasenčili razkošni kamni, kot so granit in marmor, ter materiali, ki jih ni treba vzdrževati, kot so kremen in trdne površine, so pulti iz naravnega lesa resnično oživeli. Izdelani iz kosov trdega lesa, laminiranega skupaj z lepilom za trdnost in stabilnost, zagotavljajo toplo, organsko površino za delo v kuhinji, ki je čudovito prizanesljiva, nežna do posode in lahko absorbira hrup velikega gospodinjstva. Les je mogoče tudi oživiti, če jepoškodovan; če se obarva ali poškoduje, ga lahko obnovite.

Vodila

V naše kuhinje vgrajujemo le najbolj kakovostna vodila, okovja in vgradne sisteme kot so: izvlečne košare, sortirniki za koše, predali,.... Vsi naši vgradni sistemi imajo zagotovljeno garancijo proizvajalcev. Okovja z mehkim zapiranjem zagotavljajo, da bo vaša kuhinja ostala brezhibna še dolga leta.

Vabljeni na posvet: info@rustika-masiva.si

Barve

Neskončne možnosti barv in barvnih odtenkov. Na podlagi izbrane barve vam bomo izdelali vzorec, da se boste prepričali, če je izbrana barva res takšna, kot ste si jo zamislili.

Naša ekološka obdelava:
Veliko truda in ročnih spretnosti je potrebno, da so naši izdelki dovršeno in ekološko obdelani. Kot takšni so odporni na nečistoče in preprosti za vzdrževanje.

RAL barvna lestvica

Pozor: naši izdelki so obnovljivi. Moda barv se ves čas spreminja in vi nas lahko kadarkoli pokličete, da prebarvamo našo staro kuhinjo v novo trend barvo.

Vabljeni na posvet: info@rustika-masiva.si

Bela tehnika

Bela tehnika Liebherr
Bela tehnika Airforce
Bela tehnika Beko
Bela tehnika Blanco
Bela tehnika Bosch
Bela tehnika Dunavox
Bela tehnika Electrolux
Bela tehnika Faber
Bela tehnika Foster
Bela tehnika Franke
Bela tehnika Gorenje
Bela tehnika Liebherr
Bela tehnika Miele
Bela tehnika Samsung
Bela tehnika Schock
Bela tehnika Siemens
Bela tehnika Smeg
Bela tehnika Whirlpool