Kuhinje Rustika Masiva
Facebook Instagram
Obiščite našo spletno trgovino 
www.dddesign.si

Rustika Masiva

Izdelava po meri: Skupaj bomo naredili kuhinjo vaših sanj.

Naši strokovnjaki si za vsako stranko vzamejo čas, ter prisluhnejo njenim željam in potrebam. Ker vsako kuhinjo načrtujemo posebej, ima vsaka svojo obliko in značaj, zato so kuhinje RUSTIKA MASIVA unikatne. Kuhinja je torej od začetka do konca projektirana samo za vas, za vaše potrebe in želje.

Vrhunske kuhinje Rustika Masiva oblikujemo očarljivo, izdelujemo odlično, omogočamo prilagodljivo, ponujamo z nasvetom. Ker želimo, da bi trajalo, izbiramo kakovostne materiale in vrhunska vodila. Rok izdelave kuhinje je cca. 60 dni.

Po meri izdelujemo vse pohištvo, največji poudarek pa imamo pri izdelavi kuhinj v rustikalnem slogu provanse in country.

Pri Rustiki Masivi kuhinjo razumemo kot komunikacijski prostor, ki ne omogoča samo kuhanja jedi, ampak kuhanje življenjskih zgodb, z vsemi začimbami vred. Kuhinja diši, govori, posluša, živi. Gre za mnogo več kot le opremo, gre za energijo, ki naseljuje prostor in povezuje tiste, ki v njej živijo, se v njej srečujejo, gostujejo.Vsak jo seveda uredi po svojih željah in potrebah.

Ker je izdelava iz naravnih materialov - masivni les, naravna sredstva za končno obdelavo, naravna impregnacijska sredstva - so naši izdelki ekološki in zdravi.