Kuhinje Rustika Masiva
Facebook Instagram
Obiščite našo spletno trgovino 
www.dddesign.si
Kateri končni videz naj izberem za mojo novo kuhinjo ?
Tako oljne kot poliuretanske obdelave površin nudijo edinstvene prednosti in izzive pri uporabi, zaščiti, popravljivosti, čiščenju in vzdrževanju. Izbira zaključnega sloja je na koncu odvisna od vaših želja, ravni znanja in tega, kaj bo najbolje ustrezalo vašemu ambientu. Za lažjo predstavo smo vam v podjetju Rustika Masiva d.o.o. izdelali naslednjo tabelo:
Nadaljuj z branjem →
Eksponat francoske kuhinje 8760 eur. Leather&Wood Kitchens
Na prodaj je kuhalni del francoske podeželjske izvedbe kuhinje iz masivnega lesa, ročno barvana in voskana površina je obnovljiva. Rumeni del ob napi se lahko poljubno prebarva ( zidna barva ). Dimenzije: Širina 215 cm, Višina 247 cm, Globina spodnjih el. 60 - 70 cm.
Nadaljuj z branjem →
Koliko bo stala nova kuhinja ?
Kakšna je cena luksuzne masivne rustikalne kuhinje ? Na to ni enotnega dokončnega odgovora.
Nadaljuj z branjem →
Kuhinjske armature Antique brass
Kuhinjske armature za rustikalni ambient s kvalitetno obdelavo in garancijo
Nadaljuj z branjem →
Kakšen kuhinjski pult naj izberem
Da bo odločitev lažja, tokrat predstavljam vrste kuhinjskih pultov ter prednosti in slabosti izbire različnih materialov.
Nadaljuj z branjem →
Kako do svoje sanjske kuhinje
Pri Rustiki Masivi kuhinjo razumemo kot komunikacijski prostor, ki ne omogoča samo kuhanja jedi, ampak kuhanje življenjskih zgodb, z vsemi začimbami vred.
Nadaljuj z branjem →
Kuhinje Luxury
Luksuzna kolekcija s svojimi elegantnimi dekorativnimi detajli je utelešenje naše klasične kuhinjske opreme, ki so jo v zadnjih 15 letih oboževale naše stranke po vsem svetu.
Nadaljuj z branjem →